Skip to content

Chinees Roosendaal

Bij ons van de Chinees in Roosendaal kunt u nog echt genieten van de authentieke Chinese gerechten. U kunt al vanaf 1995 bij ons terecht om heerlijk te genieten van zeer authentieke en traditionele Chinese gerechten. Want laat dat maar aan onze chef-kok over. Echt een aanrader om eens in ons Chinees restaurant in Roosendaal te komen eten.

Heerlijk eten bij de Chinees in Roosendaal

Wanneer u komt eten bij ons als dé Chinees in Roosendaal, dan wordt u altijd getrakteerd op kwaliteit en wordt u steeds opnieuw verrast door unieke smaakcombinaties. Een ding is zeker, bij de Chinees in Roosendaal is het zeker voor uw smaakpapillen altijd weer genieten. U kunt bij ons als Chinees in Roosendaal terecht van maandag tot en met zondag om heerlijk te genieten van nog echt authentieke Chinese gerechten.

Chinees Roosendaal

Vanzelfsprekend maken wij gebruik van alleen de beste ingrediënten

Wij maken speciaal voor u alleen gebruik van de beste ingrediënten, iets dat voor ons volstrekt vanzelfsprekend is. We bieden u de beste vlees- en visgerechten en hebben ook meer dan voldoende te bieden wanneer u vegetariër bent. Wanneer u bij ons komt dineren, dan kunt u overigens ook kiezen voor verschillende Thaise producten. Onze voorgerechten worden alom geroemd, net als onze soepen en de verschillende gerechten gemaakt van onder meer groene en rode curry met kokosmelk.

U kunt ook een maand- of keuzemenu afhalen en thuis genieten van al het lekkers dat wij u kunnen bieden

Onze menukaart mag er zonder enige twijfel zijn. Wat dacht u van bijvoorbeeld Hu Kau en onze verrassend lekkere haaienvinnensoep? Ook voor de beste San-kwua bent u bij ons als Chinees in Roosendaal op de juiste plaats. Probeert u vooral ook eens ons 3-gangen keuzemenu waarbij u onder meer kunt kiezen voor babi pangang, kipsaté of bijvoorbeeld tjap tjoy. Geniet u vooral ook van onze specialiteit in de vorm van Tie-pan. Het mooie is dat de geserveerde schotels bij u aan tafel worden afgeblust, iets dat wij doen met de beste Chinese rijstwijn. Wilt u thuis genieten van al het lekkers wat we u kunnen bieden? Maak dan gebruik van onze Wok To Go en kies voor ons maandmenu of een keuzemenu. Bij ons krijgt u geen gewone Chinese gerechten aangeboden, maar nog de traditionele en authentieke gerechten. De keuze is enorm groot en onze chef-kok kan u prima aanbevelingen doen. Maak er gebruik van, want onze chef-kok is een onbetwist specialist op dit gebied.