Skip to content

Wok Roosendaal

Het is bijzonder goed toeven bij ons, de wok in Roosendaal. Als u eens echt wilt genieten van de authentieke Chinese specialiteiten en gerechten, dan bent u bij ons van de wok in Roosendaal precies op de juiste plaats.

Laat uw smaakpapillen verrassen in ons restaurant in Roosendaal

Grote man binnen de wok in Roosendaal en binnen de Chinees in Roosendaal is toch wel onze chef-kok. Als geen ander kent hij de authentieke Chinese gerechten en telkens weer weet hij u en uw smaakpapillen in het bijzonder te verrassen. De verschillende smaakcombinaties die wij als wok in Roosendaal bieden mogen best uniek genoemd worden.

Wok Roosendaal

Voor alleen de beste vlees- en visgerechten komt u naar Roosendaal

Wij van de wok in Roosendaal heten u van maandag tot en met zondag van harte welkom. Bij al onze geserveerde producten maken we uiteraard gebruik van alleen de beste ingrediënten. We bieden u bij de wok in Roosendaal niet alleen de beste vis- en vleesgerechten en ook als vegetariër kunt u bij ons in Roosendaal prima en smakelijk eten. Sinds de opening van onze onderneming in 1995 hebben we gelukkig al heel erg veel mensen welkom mogen heten in ons restaurant, dat overigens plek biedt aan zestig mensen. Behalve de beste Chinese gerechten kunt u bij ons ook genieten van de beste Thaise gerechten.

Kom dineren bij ons van de wok in Roosendaal

U kunt bij ons prima dineren en onze kaart is breed en gevarieerd. We hebben de beste soepen en andere voorgerechten en een aanrader zijn wel de gerechten waarmee we gebruikgemaakt hebben van onder meer groene en rode curry en kokosmelk. Verder ziet u op onze menukaart onder meer Ha Kau en San-kwua. We hebben ook een 3-gangen keuzemenu voor u waarbij u onder meer kunt kiezen voor babi pangang, kipsaté, en het al even bekend een smakelijke tjap tjoy.

U kunt ook thuis genieten van onze specialiteiten

Onze specialiteit? Dat is toch wel Tie-pan. De afblus doen we gewoon bij u aan tafel waarbij we gebruikmaken van de beste Chinese rijstwijn. We bieden u ook de mogelijkheid om thuis te genieten van onze gerechten middels onze Wok To Go. U kiest dan gewoon voor een maand- of keuzemenu en eet zo heerlijk thuis. Het is maar net wat u wilt. Kom dus gezellig eten, want behalve dat u de beste gerechten voorgeschoteld krijgt, is het ook altijd bijzonder sfeervol bij ons in Roosendaal.