Skip to content

Chinees restaurant Roosendaal

Wilt u genieten van de nog echte authentieke Chinese gerechten? Dan moet u toch echt bij ons als Chinees restaurant in Roosendaal zijn. U kunt heerlijk bij ons komen eten, u kunt door af te halen ook thuis genieten van onze altijd overheerlijke gerechten. Het is maar net wat u wilt.

U krijgt altijd te maken met de beste ingrediënten

We zijn bijzonder trots op onze chef-kok, die er steeds weer in slaagt de beste Chinese gerechten te serveren. We hechten nadrukkelijk aan kwaliteit en komen steeds weer met verrassende smaakcombinaties op de proppen. Uw smaakpapillen staan altijd op scherp wanneer u bij ons komt eten of wanneer u kiest voor onze Wok To Go. U kunt van maandag tot en met zondag prima terecht in ons Chinees restaurant in Roosendaal en heerlijk genieten van de met uiterst veel zorg samengestelde authentieke Chinese specialiteiten. Het is bekend dat u in ons Chinees restaurant in Roosendaal altijd te maken krijgt met de beste ingrediënten. Behalve dat we u de beste vlees- en visgerechten aan kunnen bieden, bent u ook bij vegetarische gerechten en Thaise gerechten bij ons op de juiste plaats.

Tie-pan geldt wel als specialiteit van het Chinees restaurant in Roosendaal

Het is bij ons in ons Chinees restaurant in Roosendaal ook prima mogelijk om niet zelf een gerecht te kiezen, maar dat u zich gewoon laat verrassen door wat onze chef-kok u voorschotelt. We zijn een Chinees in Roosendaal en doen ons werk al sinds 1995. Ons restaurant biedt plaats aan zestig personen en wanneer u eens wilt genieten van een echt authentiek Chinees gerecht, dan bent u bij ons op precies de juiste plaats. We hebben voorgerechten, bieden u verschillende soepen en hebben daarnaast verschillende gerechten met zowel rode als groene curry met kokosmelk.

De schotels worden bij u aan tafel afgeblust met Chinese rijstwijn

Op onze menukaart treft u onder meer Ha Kau, haaienvinnensoep, San-kwua of kiest u voor een 3-gangen keuzemenu met onder meer babi pangang, kipsaté en tjap tjoy. Met Tie-pan is wel onze specialiteit genoemd. De overheerlijke schotels worden gewoon bij u aan tafel afgeblust, uiteraard met de beste Chinese rijstwijn. En zo kunnen wij u echt alles bieden wat de Chinese keuken zo geliefd maakt. Laat u verrassen door onze chef-kok of kies uit ons maand- of keuzemenu. Dan kunt u gewoon thuis genieten van onze altijd overheerlijke gerechten.

Reservation